Natten till fredag bjuder på en fin match i NHL då Toronto och Carolina ska göra upp, och här tror jag att gästerna visar sig starkast.

Toronto kommer från en 4-0 seger mot Dallas där man stod för en klart bättre match än matchen innan då man fick stryk av Buffalo med 5-2.
Stor matchhjälte blev dock Erik Källgren som gjorde sin första match från start och han höll nollan då han räddade samtliga 35 skott han fick på sig, något
som imponerar, och här får han återigen chansen mellan stolparna.
Man har dock blandat och gett en hel del på slutet då man varvat stabila insatser med rent av katastrofala insatser, och här ställs man verkligen på prov.

I matchen har man ett riktigt tungt avbräck i superstjärnan Auston Matthews som är avstängd efter crosscheckingen på Dahlin i förlustmatchen mot Buffalo, och det påverkar offensiven rejält då han gjort 45 mål hittills, vilket är flest i hela ligan.
I övrigt får man klara sig utan målvakten Campbell samt backen Muzzin.

Carolina tillhör ett av ligans absolut bästa lag, och just nu ligger man på en andraplats i conferencen då man är en poäng bakom Florida.
Man kommer närmast från en 4-2 förlust mot Pittsburgh där man skapade massor av lägen då man fick iväg 43 skott på mål, men effektiviteten fanns inte i matchen.
Innan dess tog man fyra raka segrar där man bland annat slog Colorado med 2-0 på hemmais, så formen är det knappast något fel på.

Truppen har bra spets i Teravainen, Svechnikov, Aho, Necas och Trocheck för att nämna några av spelarna. Man har dock även en fin bredd i laget då samtliga kedjor är ett hot framåt, och här ska man ses med goda segerchanser.
DeAngelo och Smith saknas samtidigt som Jarvis är tveksam.

Toronto har blandat och gett en hel del på slutet och här ställs man mot tufft motstånd samtidigt som man saknar sin bästa målskytt och poängplockare, vilket är faktorer som talar för gästerna, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Källgren (Confirmed) - Andersen (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

TV: El Clasico och stormöte i Svenska Cupen!




This is the stats tab
This is the post tip