Toronto Maple Leafs - Chicago Blackhawks

Goalies: Andersen (confirmed) vs Forsberg (probable)

Här tror jag hittat en intressant match med stor möjlighet till en del mål. Nästan lite för upplagt för en målglad match här, men jag testar.

Wow, detta Toronto Maple Leafs har verkligen levt upp till förväntningarna på laget på upptakten av säsongen. Laget har spelat två matcher där man först slog Winnipeg Jets med hela 7-2, och följde upp detta med en seger på hemmais mot NY Rangers med hela 8-5. Laget har alltså gjort hela 15 mål på två matcher och offensiven flödar. Lagets unga stjärnor visar ingen brist på att dra ner tempot i matcherna och det är full fart framåt i varje byte. Dock syntes det mot Rangers att man lätt slappnar av i vissa situationer som ofta leder till farliga målchanser för motståndarlaget. Påminner lite om Dallas Stars för två år sedan.

Chicago Blackhawks är ett lag som verkligen imponerat. Laget totaltkrossade de regerande Stanley Cup-mästarna Pittsburgh Penguins i öppningsmatchen för säsongen med löjliga 10-1. Sedan gästades man av ett Columbus Blue Jackets som imponerat i sin öppningsmatch, men visade ingen nåd utan totaltkrossade även de med 5-1. Likt Leafs har laget alltså också gjort 15 mål på två matcher och lagets stjärna Patrick Kane ser redan ut att vara i slutspelsform. Inte minst hemvändaren Brandon Saad som öst in mål under dessa två matcher.

Nej ni hör ju själva. Detta är dessutom en matchup som vanligtvis brukar innebära mycket mål. Dessutom förväntas Chicago vila sin förstamålvakt Corey Crawford och starta svenska, och Modoiten Anton Forsberg i natt. Detta blir ingen lätt match för honom. Nej detta är två lag som verkligen imponerat offensivt och det skriker helt enkelt målrik match här. Det är nästan det som oroar mest. Hur som helst kommer jag testa överspelet i denna match hos Betsafe som erbjuder 1.72 på Ö5.5 mål.

Nattens spel blir alltså

Match: Toronto Maple Leafs - Chicago Blackhawks
Spel: Ö5.5 mål
Odds: 1.72
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip