Toronto Maple Leafs - Chicago Blackhawks

Goalies: Andersen (probable) vs Ward (probable)

I natt har vi på förhand en mycket sevärd och öppen match att se fram emot. 7e placerade Chiacgo Blackhawks som smyger i skuggan mot topplaget Toronto Maple Leafs som letar efter en uppryckning efter förnedringen i toppmötet mot Tampa Bay.

Toronto Maple Leafs fick sig en rejäl läxa senast i toppmötet mot Tampa Bay Lightning. En match som skulle vara ett perfekt läge för Leafs att se vart man står sig inför slutspelet. Men denna gången fick sig Leafs en rejäl läxa och man blev totalt överkörde från första minuten och matchen slutade tillslut 2-6 till Tampa som fortsätter att imponera. Det är med andra ord tillbaka till ruta ett för Leafs som i natt har ett perfekt läge att visa vad man går för.

Chicago Blackhawks är laget som mer eller mindre är uträknade men så länge det finns en teoretisk chans så krigar Hawks på. Jag tycker man spelar utan press just nu och anfallsspelet har verkligen lossnat som vi sett flera gånger senaste tiden. Man körde över ett formtoppad Arizona Coyotes på hemmais senast med förnedrande 7-1 och har nu skaffat en sig en fin 3 matcher lång vinstsvit. Perlini fick göra sitt första hattrick för Hawks mot sitt gamla lag och stekheta Patrick Kane fortsätter att ösa in mål och poäng.

I natt har vi alltså ett Leafs som måste upp på hästen igen mot ett Hawks som spelar helt utan respekt och nerver. Man går verkligen för det och det gör att jag tror det kommer öppna upp sig till en mycket sevärd match där båda lagen kommer vilja visa sin offensiva styrka. Leafs på hemmais vet vi alla är livsfarliga och Hawks med den fina offensiv man visade upp senast kommer inte göra det lätt för Andersen. Jag kommer därför syna att de blir minst 7 mål i matchen under matchen 60 minuter.

Nattens spel blir därför

Match: Toronto Maple Leafs - Chicago Blackhawks
Spel: Över 6,5 mål (Endast FT)
Odds: 1.76
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas , Unibet , 888sport
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip