Toronto har revansch att utkräva efter förlusten mot Columbus senast, och jag tror man visar sig starkast och kvitterar matchserien.

Toronto föll något överraskat senast med 0-2 efter att Columbus gjort en bra taktisk match defensivt. Det var dock först i tredje perioden första målet kom, och senare kom 0-2 målet i öppen kasse.

Med stjärnor som Nylander, Matthews, Marner och Tavares offensivt så förväntar man sig klart mer av laget, och det gäller att man rycker upp sig inför denna matchen, annars ligger man riktigt illa ute.
Man får även spela i sin egna arena, Något som såklart ska vara ett stort plus.
Johnson saknas fortsatt här.

Columbus slutade nia i tabellen och gjorde det klart över förväntan då man inte hade några högre förhoppningar på laget inför säsongen. Offensivt så såg man väldigt svaga ut och förutom Atkinson, Björkstrand och Nyquist så hade man inte mycket att komma med, något som också syns i poängligan då backen Werenski slutade på en tredjeplats i den interna poängligan. Man har dock visat sig vara riktigt jobbiga att möta, något Toronto fick känna på senast.

Truppmässigt så kan man dock inte alls mäta sig med Toronto, framförallt offensivt då både bredd och spets är klart svagare, och det bör ta ut sin rätt i denna matchserie.
Man saknar fortsatt Josh Anderson i matchen.

Jag tror vi får se ett klart hungrigare Toronto i denna matchen, och med tanke på vilken trupp man sitter på så bör Columbus få svårt att skrälla igen, och jag väljer att gå på Toronto-seger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 2.10 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip