Nu ska det avgöras vilket lag som går vidare mellan Toronto och Columbus, och här väljer jag att ta ställning för ena sidan.

Toronto har varit riktigt illa ute i denna matchserie då man både tappat 3-0 ledning och även lyckats vända på ett 3-0 underläge.
Inför senast såg det ut som att säsongen skulle ta slut då Columbus hade ledningen med 3-0 med bara sex minuter kvar att spela, och då låg man också under med 2-1 i matcher.
Man gjorde dock en magisk vändning då det blev tre mål de fyra sista minuterna, och man tog matchen till förlängning. Väl där fick man ett powerplay då Foligno åkt ut för tripping. Då tackade superstjärnan Matthews för detta och avgjorde matchen.

Med den segern i ryggen så bör man ha fått upp självförtroendet rejält, och nu när det ska avgöras så tror jag lagets stjärnor kliver fram och skickar Columbus på semester.
Saknas i laget gör fortsatt Johnsson och Muzzin.

Ojojoj vilken tung förlust för Columbus det blev senast då man nog kände att man var vidare till nästa runda när man hade 3-0 med bara fyra minuter kvar, och hur lätt blir det att ställa om nu?
Visserligen är det en ny match här som ska spelas, men med tanke på sättet man förlorade på så bör självförtroendet vara rejält stukat.
Foligno såg inte heller helt nöjd ut efter att Toronto avgjort efter hans utvisning på övertiden, vilket såklart är förståeligt.

Truppen håller inte lika hög klass som Torontos, och det är starkt att man kunnat pressa dem såhär långt. Nu tror jag tyvärr det tar slut för laget då man inte har lika många matchvinnare i laget, något som behövs i dessa viktiga matcher.
Saknas gör Anderson.

Toronto lär komma in i matchen med riktigt bra självförtroende efter vändningen senast, och jag tror man bara är bäst här och vinner matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 2.04 hos Casumo , Unibet & LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip