Toronto Maple Leafs - Dallas Stars

Goalies: Andersen (probable) vs Khudobin (confirmed)

Dags för ny match för Toronto Maple Leafs som ställs i natt mot Dallas Stars. Det är ett ett Leafs som tappat ner farten en aning och kan man studsa tillbaka i natt mot ett problematiskt Dallas Stars?

Toronto Maple Leafs inledde den här säsongen i riktigt högt tempo och man körde verkligen över allt i sin väg första 5-6 matcherna på säsongen. Leafs öste in mål framåt och offensiven flödade där John Tavares stod i centrum tillsammans med Austin Matthews och Mitch Marner. Men sedan kom skadan på Matthews som gjort att Leafs tappat tempot lite och senast kommer man faktiskt från en rätt svag insats mot Calgary Flames. Laget föll med 3-1 och spelmässigt såg man inte alls bra ut. Flames malde ner Leafs som fick försvara sig större delen av matchen och enligt mig så hade man tur att det stod 0-0 inför tredje perioden efter att Flames bränt minst 5+ solklara målchanser. Tillslut fick Flames utdelning och Fredrik Andersen som spelade bra kunde inte stå emot. 1-3 rätt i baken var ett rättvist resultat och nu behöver Leafs visa att man inte bara är beroende av Matthews.

Dallas Stars har likt Toronto tappat tempot efter att man åkte på skada på Radulov. Dallas är ute på en lång roadtrip och man inledde denna på absolut sämsta sätt. Man föll mot Detroit Red Wings, som får ses som ligans svagaste lag med klara 4-2 efter att man spelat uruselt. Wings förde matchen spelmässigt och Stars lyckades knappt skapa några lägen mot detta Wings som har ett riktigt svagt försvarsspel. Man åkte sedan vidare mot till Montreal och även om man lyckades vinna med 4-1 så får jag säga att det var ett rån. Spelmässigt var Montreal överlägsna och skapade lägen efter lägen. Denna gång visade sig Stars effektiva och gjorde mål på de kontringar man fick vilket kostade Montreal matchen.

I natt har vi alltså ett Leafs som behöver bevisa att man kan spela hockey utan Matthews. På hemmais ska man kunna mala ner de flesta lag i ligan och Dallas känns som ett lämpligt motstånd där man kommer få ha mycket puck. Radulov verkar vad jag förstår det fortsatt vara skadad och ska inte finnas med i natt. Dessutom starta Anton Khudobin i mål vilket borde ge Andersen en klar fördel i målvaktsmatchen. Nej jag tror ett revanschsuget Leaf blir för tungt för detta Dallas Stars som spelmässigt inte sett bra ut on the road.

Jag spelar därför

Match: Toronto Maple Leafs - Dallas Stars
Spel: 1
Odds: 2.17
Insats: 4/7u
Bolag: 888sport , LeoVegas , Unibet
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip