Speltips: Toronto - Detroit

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-10-19 01:30
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 2.45
Tips: 2 money line
Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings

Goalies: McElhinney (confirmed) vs Mrazek (probable)

Toronto Maple Leafs… ja vad ska man säga egentligen om detta fantastiska lag som bara vinner och vinner. Laget är 5-1-0 efter säsongens första 6 matcher och igår ställdes man på rejält prov när man mötte laget som slog ut de i slutspelet förra året, Washington Capitals på bortais. Matchen var en väldigt jämn sådan där Leafs var laget som började bäst, men ett Caps som jobbade sig in i matchen och var det bättre laget andra halvan. Fredrik Andersen blev hjälte och höll nollan och gör man det är de svårt att förlora. Matchavgörande målet kom i tredje perioden då C.Brown satte 1-0 och efter tryck från Caps kunde N.Kadri avgöra med sitt 2-0 mål i öppen kasse med 22 sekunder kvar. En väldigt imponerade seger.

Detroit Red Wings har jag som sagt blivit väldigt imponerad av såhär på inledningen av säsongen. Wings är 4-2-0 inför nattens match och har spelat väldigt bra hockey. Man hade inför senast matchen 3 raka vinster, och man spelade också väldigt bra mot Tampa Bay senast även fast man förlorade. Spelmässigt tycker jag faktiskt Wings var aningen bättre, men avgörande misstag kostade Wings matchen där bland annat Bolts 1-0 shorthanded samt 3-2 målet som på nått mystiskt sätt hitta in bakom Howard blev avgörande. Hur som helst gillar jag hur Wings spelar för tillfället och tycker faktiskt bolagen underskattar de i natt.

Inför nattens match råder de väl inget tvivel om att Leafs ska vara favoriter med den formen som man visat upp. Laget spelare är riktigt heta och hungriga, men man måste ändå tänka på att man spelade igår en väldigt tuff match mot Washington Capitals och är alltså B2B i natt. Man väljer dessutom att vila Andersen (väntat) och Curtis McElhinney håller inte riktigt samma nivå som honom. Wings spelar för tillfället bra hockey och kan man utnyttja sin skicklighet här och sina nyckelspelare levererar ser jag matchen som betydligt jämnare än vad oddsen visar. Tycker ett odds på runt 2.20 hade varit rimligt på Wings och när bolagen erbjuder runt 2.45 tycker jag det är spelvärde på bortalaget med nattens förutsättningar.

Jag kommer därför spela

Match: Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings
Spel: 2 money line
Odds: 2.45
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystickLycka till!
  Toronto - Detroit
Spela på Speltips Toronto - Detroit
hockeystick - 18 Oktober 2017 - 17:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar