Nattens enda möte i NHL bjuder Toronto och Detroit på, och här ska inte gästerna underskattas.

Toronto sitter på en riktigt fin offensiv då man har namn som Nylander, Matthews, Marner och Tavares i laget för att nämna några, så det finns en hel del matchvinnare i truppen.
Säsongen hittills har inneburit 21 segrar på 40 matcher, ett godkänt facit, men det ska nämnas att bara 13 av dessa matcher vunnit under ordinarie tid.

Närmast kommer man från en 3-5 förlust mot Colorado där Jones vaktade kassen och nu när det är match dygnet efter står sannolikt Samsonov, ett klart minus då den förstnämnda imponerat betydligt mer.
Klingberg, Murray, Woll och Reaves saknas.

Detroit alldeles för underskattade

Detroit kommer från en 5-3 seger hemma mot LA Kings där en stark andraperiod la grunden till segern då fyra av målen kom i perioden.
Fyra av de fem senaste matcherna har även inneburit segrar, och i tabellen är man bara tre poäng bakom Toronto, så hittills har man överraskat.

Tar man en titt på truppen så finns namn som Larkin, Raymond, Perron, Kane och DeBrincat offensivt samt namn som Seider och Gostisbehere defensivt, så det finns även här en hel del kvalitet, och att man ska vara såhär klara underdogs köper jag inte då kvalitet absolut finns att störa.
Husso, Kostin, Luff och Walman saknas.

Toronto blir solklara favoriter i matchen och när man troligtvis ställer Samsonov i kassen samtidigt som man möter ett Detroit som inte alls är svaga är jag inte alls säker på att man bara går ut och vinner, och jag går på en dubbelchans i matchen.

Jones (Unconfirmed) - Lyon (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 1u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip