Härligt möte väntar i NHL när Toronto tar emot Detroit, och här har gästerna kvalitet att överraska.

Toronto har säkrat slutspel och nu har man tre matcher kvar att försöka plocka så många poäng som möjligt för att ta några placeringar i tabellen.
Senast föll man mot NJ Devils med 5-6 där man visade upp brister defensivt, och det mot ett lag som varit klart svagare än förväntat under säsongen.

Skador stör på namn som Klingberg, Järnkrok och Liljegren samtidigt som Domi är ett frågetecken. Truppen är dock stark med namn som Nylander, Matthews och Tavares, men defensivt måste man höja sig då gästerna inte är ofarliga framåt.

Viktiga poäng på spel för Detroit

Detroit har två tunga förluster i ryggen då man förlorat mot Washington samt Pittsburgh på slutet, två lag man slåss emot i kampen om en slutspelsplats, och just nu har Pittsburgh greppet, så det är tre grymt viktiga matcher kvar.

Spelare som Kane, Raymond, Larkin och DeBrincat håller samtliga hög kvalitet och det är spelare som måste kliva fram i matcher som dessa, och med tanke på motivationen så ska man inte avskrivas helt här som rätt stora underdogs.
Rasmussen, Husso och Copp förväntas missa matchen.

Toronto är befogade favoriter på hemmaplan men mot ett Detroit som måste plocka vinster kan man få problem, och jag går på bortaseger i matchen.

Samsonov (Confirmed) - Lyon (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip