Två målglada lag i Toronto och Florida ska göra upp under natten, och jag tror på full gas direkt.

Toronto kommer med tre raka segrar i bagaget så formen är helt klart bra. Senast blev det bara en 2-1 mot Ottawa efter förlängning, en liten missräkning då man ska vara det klart bättre laget.
Offensivt så finns det massor av kompetens i truppen då man har spelare som Tavares, Matthews, Marner och Nylander för att nämna några, så här räknar jag med att man gör en del mål på ett Florida som nästan alltid är inblandade i målrika matcher.
Man är även själva ofta inblandade i matcher med mycket mål då 36/52 matcher gått över 5,5 mål, kanske inte heller så konstigt med tanke på kvaliteten offensivt.
Skador finns på Riley och Mikheyev.

Florida förlorade med 4-0 senast mot Montreal i första matchen efter ett uppehåll. Nu när man fått en match i sig så bör man vara redo att återigen få igång offensiven. Huberdeau, Dadonov och Hoffman är några av namnen som finns i truppen, och samtliga av dessa är riktigt vassa offensivt.
36 av lagets hittills 50 matcher denna säsongen har gått över 5,5 mål, så samtidigt som man är bra offensivt så finns det mer att önska i defensiven, något som bör bädda för en del mål i matchen.
Skador finns i Driedger och Weegar. Barkov är tveksam inför matchen.

Lagen har mötts två gånger tidigare denna säsong där slutsiffrorna skrivits till 7-5 och 8-4. I båda matcherna har det också blivit mängder med mål i första perioden, och jag tror återigen på en match med full gas från början.

Andersen (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: Över 1,5 mål i första perioden och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip