Game 5 mellan Toronto och Florida väntar och med 1-3 i matcher i baken är hemmalaget piskade att vinna, men det lär inte bli någon enkel uppgift.

Efter tre raka förluster lyckades Toronto undvika att bli svepta senast då man vann borta med 1-2, och förutom Marner som var inblandad i båda målen så stod Woll för en bra insats mellan stolparna efter att han fått förtroende då Samsonov saknats. Läget är dock fortsatt tufft då en förlust innebär att säsongen är över.

Anmärkningsvärt är att spelare som Tavares fortsatt inte gjort poäng i matchserien samtidigt som Matthews bara gjort två assist, så flera av lagets stjärnor har verkligen inte levererat, och att man ska vara klara favoriter köper jag inte då man har klart mer att bevisa.
McCann, Mete, Muzzin, Knies och Robertson saknas samtidigt som Samsonov sannolikt även saknas då Woll vaktar kassen även här.

Florida fortsatt med övertaget

Florida kunde inte avgöra matchserien senast men trots 1-2 förlusten så var det fortsatt en bra insats, och man lyckades återigen hålla Torontos siffror nere trots förlusten.
Ser man mot grundserien så har man verkligen höjt sig rejält då man i åttondelen slog ut favoriterna Boston, så man ska absolut inte underskattas här.

I truppen har man även skickliga spelare i Verhaeghe, Barkov, Ekblad och Tkachuk som håller en hög nivå, så får man det att stämma som tidigare har man helt klart kvalitet att sänka Toronto, och här tycker jag man blir för stora underdogs.
Hörnqvist och Knight saknas samtidigt som Lomberg är ett frågetecken.

Toronto höll liv i matchserien i och med segern senast men det var en jämn match och att man ska vara klara favoriter här tycker jag är fel, och jag tror gästerna helt klart kan ställa till med problem.

Woll (Confirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +1,5 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip