Toronto tar emot Los Angeles Kings hemma i Scotiabank Arena natten till tisdag svensk tid och här har hemmalaget chans på sjätte raka vinsten.

LA Kings gästar Toronto på bortais med fem raka hemmamatcher i bagaget. Kings vann fyra av dessa och kommer närmast från fyra raka segrar då de gjort en hemmaturné med bra utfall rent poängmässigt.
Senast gästerna var i farten ställdes de mot New Jersey Devils på hemmais och då vann hemmalaget med 3-2 efter förlängning.
Samma utfall och siffror blev det i hemmamatchen innan det då Kings tog emot St Louis Blues. 3-2-vinst, men då efter straffar.
På resande fot har LA Kings dock inte skördat samma framgångar. Ser vi till gästernas insatser på bortais så har de senast dubbla bortamöten mot just St Louis, då föll de i rond ett med 7-3 och därefter med 3-0.

Toronto har som tidigare nämnt chans på sjätte raka vinsten. De har precis som Los Angeles gjort en rad hemmamatcher i följd och för hemmalagets del blev det senast seger med 5-2 och då mot Boston.
Innan det var Tampa på besök här i Scotiabank Arena, då vann Toronto med 2-1 men det krävdes förlängning då. Vegas har också varit här när Toronto varit på hugget och då slutade det med en klar 4-0-seger till hemmalaget.
Vinner Toronto igen, så fixar de sjätte raka på hemmais och min idé är att hemmalaget har vad som krävs för att lyckas med just detta.

Los Angeles har en seger sett till de fem senaste besöken i Toronto.
Senast de var här förlorade de med 3-1, gången innan det med 4-1 och innan det med 3-2. Därefter hittar vi 7-0-seger till bortalaget, men matchen innan det vann Toronto, då med 5-0...

Fördel hemmalaget, tycker jag.

SPELTIPS
Toronto som matchvinnare (ordinarie speltid) till priset 1.78 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip