Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings

Goalies: Andersen (probable) vs Mrazek (probable)

Nu börjar det verkligen dra ihop sig och Toronto Maple Leafs måste fortsätta leverera om det ska bli något slutspel i vår. Leafs är ju nu 1 poäng bakom Islanders om kampen om sista Wild Card platsen och i natt har man en måstematch mot svaga Wings. Leafs har hamnat i en liten formsvacka med 5 raka förluster och senast föll man med 5-2 mot Anaheim Ducks. Laget har nu fått vila 4 dagar och bör vara 100% fräscht i natt på hemmais.

Detroit Red Wings finns det inte mycket att säga om mer än att laget spelar för sin heder. Laget kommer inte gå till slutspel i år och det märks att laget redan fokuserar på att bygga om truppen. Man har två raka förluster där man senast föll med 4-3 mot Edmonton Oilers.

Nej motivation och klass talar för Leafs här samt hemmais och Wings ska inte ha mycket att säga till om enligt mig. Leafs har redan mött Wings ett par gången denna säsong där det blivit vinster i samtliga även om en av de kom efter förlängning. Senast lagen möttes krossade Leafs Wings med hela 5-1.


Jag tror på hemmalaget här och spelar alltså



Toronto Maple Leafs FT @ 1.93 med 4/7 units hos Nordicbet


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip