Toronto Maple Leafs - Florida Panthers

Goalies: Andersen (confirmed) vs Reimer (confirmed)

Toronto Maple Leafs är verkligen ett lag som blandar och ger för tillfället. Efter att man blivit överkörde mot Kings med 0-7 slog man Flyers med 6-3. Efter det blev man återigen överkörda av Pens med 4-1 innan man senast gjorde en kanonmatch Predators där man vann med hela 6-2. Ett lag man verkligen inte kan sätt fingret på och man blandar och ger varje natt.

Florida Panthers däremot tycker jag ser ut som ett stabilt lag där man vet vad man får varje natt. Laget har inga speciellt stora stjärnor men man spelar som ett lag och skapar på så sätt press mot alla lag. Man gjorde en fantastisk match senast när man bröt Montreal Canandiens ”perfect record” på hemmais då man vann med 4-3 efter (OT). Detta i en match jag tyckte man var det spelförande laget och man vann fullt rättvist.

H2H mellan dessa lag brukar vi annars få rätt bra fart. Lagen har redan mötts 1 gång den här säsongen där Leafs vann med 3-2. Detta efter att Panthers varit det spelförande laget men inte lyckats hitta nätet. Leafs däremot utnyttjade sina lägen och drog på så sätt det längsta strået.
Annars har Panthers historiskt sett haft ganska lätt för Leafs då man vunnit 7/10 senaste mötena. På dessa har man snittat höga 3.60 mål/match.

Jag tror vi vår en riktigt sevärd match i natt igen. Med tanke på hur väl Panthers spelat på slutet måste jag hålla de som favoriter då jag inte riktigt vet vad man får för Leafs för tillfället. Dock oroar det att man spelade såpass bra mot Preds samt att Reimer startar. Jag kommer därför satsa på Panthers teamgoals även fast jag gärna velat spela moneyline. Jag tror det kan bli så att båda lagen hittar nät 3 gånger…

Nattens spel blir alltså



Florida Panthers Ö2.5 mål (inklusive OT) @ 1.862 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip