Dags för AHL o Toronto Marlies ska göra upp med Binghamton även ikväll, två lag som möttes så sent som igår, och jag tror på samma utgång även här.

Toronto Marlies spelade mot Binghamton igår kväll vid samma klockslag, och då blev det en 3-1 seger, där man också vann skotten med 28-16. Sista målet kom i öppen kasse, men av det jag såg så kändes det rätt stabilt överlag, och man var inte riktigt hotade.
Nu är det ju också så att man leder conferencen på 73 poäng, och Binghamton ligger sist i samma serie med 35 poäng, vilket säger en del av lagen. Nu är inte AHL den lättaste ligan precis som NHL, men här skiljer det alldeles för mycket för att det ska kunna bli jämnt.
Den enda oron är att hemmaspelet inte varit riktigt lika bra som på bortaplan, men 14 segrar på 21 matcher är mer än okej, och man har ett stadigt grepp om förstaplatsen.

Binghamton ligger som sagt sist i conferencen och man har en målskillnad på 113-160, och vunnit 13 av 47 matcher. Formen är inget vidare och man har bara vunnit två av de tio senaste matcherna. Ska vi kolla statistiken på bortaplan så har man en seger de elva senaste matcherna, vilket är allt annat än godkänt.
Man har inte samma offensiva spets som många andra lag har, och det är också därför man gör så pass få mål som man gör, och det är ofta avgörande i de flesta matcher.

Jag skulle kunna sträcka mig så långt att det gör inget om Marlies skulle sakna 4-5 av sina bättre gubbar, för man ska ändå vara favoriter här, och jag tror vi får se ytterligare en seger för hemmalaget.

Speltips: 1 hcp -1 asian hcp och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip