Natten till fredag bjuder på en härlig match mellan Toronto och Minnesota, och trots en del förluster på slutet för hemmalaget så blir man klara favoriter, något jag inte håller med om.

Toronto kommer till denna matchen med tre raka nederlag där sviten började med förlust mot St Louis med 2-6.
Därefter har man förlorat mot svagt motstånd i Montreal och Columbus, två resultat som inte imponerar.
Man ligger på en sjätteplats i tabellen så det är kanske inget som imponerar, men det är jämnt då det bara är två poäng upp till tredjeplatsen.

På hemmaplan har man varit starka på slutet då man innan förlusten mot St Louis hade sju raka segrar på hemmais, vilket givetvis är starka papper. Här ställs man dock mot tufft motstånd och även om laget har stjärnor som Marner, Tavares och Matthews så blir man lite väl klara favoriter, och man man har trots allt tre raka nederlag i ryggen.
Muzzin och Hutton förväntas missa matchen.

Minnesota kommer precis om hemmalaget från en förlust och det mot Ottawa med 4-3 där avgörandet kom med sex minuter kvar att spela. Innan dess blev det seger mot Edmonton med 3-7 där man rivstartade och hade 0-4 redan efter 13 minuter.
Ser man på säsongen hittills så har man vunnit 31/48 matcher vilket ger en fjärdeplats i conferencen, men då har man också gjort färre matcher än lagen ovanför.

Inför denna matchen är Zuccarello tveksam och det är givetvis ett stort avbräck. Man har dock spelare som Kaprizov, Fiala, Hartman, Foligno och Boldy där den sistnämnda gjort det riktigt bra med 16 poäng på 17 matcher i sin första NHL-säsong, så man har en stark trupp, och man har helt klart kvalitet att lösa poäng från matchen.
Utöver tveksamma Zuccarello så förväntas Dumba missa matchen.

Toronto har gjort en del svaga resultat på slutet där 5-2 förlusten mot Montreal är allt annat än bra och här ställs man mot ett skickligt Minnesota som tillhör de bättre lagen i ligan, och jag tror att gästerna har goda möjligheter att få med sig poäng från matchen.

Campbell (Unconfirmed) - Kahkonen (Confirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT