Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens

Goalies: Andersen (probable) vs Price (probable)

Dagen är äntligen här! NHL-säsongen 18/19 startar äntligen i natt och vilken otroligt spännande säsong vi har framför oss. Det känns som just denna säsongen har fler kandidater som kan vinna än någonsin och just därför känns det extra roligt! Nu kör vi!

I natt har jag valt att fokusera på en av Stanley Cup kandidaterna. Nämligen Toronto Maple Leafs. Man kickar igång denna säsong med ett lite Kanada-derby mot Montreal Canadiens, precis som man gjorde förra säsongen och jag förväntar mig ett riktigt taggat Leafs i natt.

Toronto Maple Leafs har gjort otroligt bra förstärkningar denna säsong i inte minst John Tavares från NY Islanders. Med honom i laget har man nu 3 riktigt tunga kedjor, där topp 6 killarna kan vara ligans bästa linor. Under försäsongen såg man minst sagt bra ut. Man spelar med enorm fart och finess och få lag klarar av att stå emot detta kreativa och offensivt skickliga Leafs. Jag tycker dessutom man har en backuppsättning som utvecklas och spelare som Morgan Rielly börjar bli rejält duktiga och agerar general på ett mycket fint sett.

På andra sidan isen kommer Montreal Canadiens ställa sig och detta tillskillnad från Leafs är rena rama motsatsen. Montreal har inför denna säsong gått in i en ombyggnation av laget vilket betyder att man bytt bort i stort sett hela kärngruppen. Detta betydde exempelvis att lagets bästa spelare Max Pacioretty bland annat tradades bort till Vegas Golden Knights. Under försäsongen har Habs sett rent ut sagt usla ut, och inte en laget stjärnmålvakt Carey Price ser ut att trivas. Nej detta är ett lag som inte är i balans just nu och det förväntas bli en riktigt tung säsong för Montreal.

När jag kolla på dessa lag finner jag bara enormt klasskillnad och när vi nu har ett Toronto Maple Leafs där förväntningarna är skyhöga, på hemmais och med fullt lag så kommer jag spela på hemmaseger här.

Nattens spel blir därför

Match: Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens
Spel: 1
Odds: 1.72
Insats: 3/7u
Bolag: 888sport , LeoVegas eller MrGreen
Spelstopp: 01:00

För fler spel

För den mer risktagande fungerar Leafs Hcp -1.5 @ 2.30 mycket bra hos Betsson eller Nordicbet .

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip