Toronto gör seriepremiär natten till torsdag då man ställs mot Montreal, och jag tror man visar sig starkast i matchen.

Toronto kommer från en bra försäsong där man vann fem av sex matcher. Till denna matchen kommer man med fyra raka segrar där visserligen motståndet inte varit jättetufft, men man har ändå gjort bra insatser, och en av segrarna kom mot just Montreal.

I truppen så har bland annat målvakten Andersen försvunnit och där har man istället plockat in Mrazek. Kollar man på övriga delar så har man kvar viktiga backar som Brodie, Muzzin och Rielly samt stjärnor som Matthews, Marner, Tavares och Nylander offensivt. Den förstnämnda saknas dock här, men laget håller en bra nivå, och i mina ögon är man befogade favoriter här.

Montreal har inte alls varit lika lyckosamma som hemmalaget på försäsongen då man endast vunnit två av sina sex matcher. En av segrarna kom dock mot Toronto med 5-2 där man dock förlorade skotten med klara 21-37, och spelmässigt så fick man bra utdelning, speciellt i powerplay då tre av målen kom i spelformen.

Till denna säsongen har man fått in Dvorak, Perreault och Paquette för att nämna några, och det är helt klart den förstnämnda som sticker ut av dessa.
Man har dock en del problem till denna matchen då Weber, Price och Byron saknas samtidigt som Hoffman och Edmundson även förväntas missa matchen, och trots att det finns en del kvalitet i laget så bör man få det tufft här i premiären.

Toronto gör premiär på hemmais i Scotiabank Arena här och efter att man avslutar försäsongen med fyra raka segrar så lär man gå in med bra självförtroende till denna matchen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip