Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils

Goalies: Andersen (probable) vs Schneider (probable)

I natt fortsätter NHL i vanlig ordning och jag har hittat ett lite oväntat spel i matchen mellan Toronto Maple Leafs och New Jersey Devils.

Toronto Maple Leafs har varit helt fenomenala hittills denna säsong. Laget är obesegrat med sina 3 raka vinster. Inte nog med det så har man gjort hela 19(!) mål och förväntningarna på laget har verkligen varit befogade. Man gjorde en otrolig vändning senast mot Chicago Blackhawks där man faktiskt låg under med hela 3-1 innan man i tredje perioden vaknade och kom tillbaka till 3-3. Sedan avgjorde A.Matthews i OT och vändningen blev därmed fullbordad. Toronto tycker jag visat prov på riktig vinnarmentalitet även om det är tidigt på säsongen och det ska bli spännande att fortsätta följa detta unga talanglag.

New Jersey Devils är också ett lag som imponerat på mig såhär långt. Laget har spelat två matcher mot lite svagare motstånd, men verkligen visat prov på att man är på rätt väg i utvecklingen efter några svagare säsonger. Man började med att besegra Colorado Avalanche kontrollerat på hemmais med 4-1 och sedan körde man över Buffalo Sabres med hela 6-2 senast i en match där man spelade riktigt bra hockey. Corey Schneider har verkligen imponerat och sett oerhört tät ut mellan stolparna. Även svensken och rookien Jesper Bratt (som för övrigt kommer från hockeyallsvenskan) har imponerat stort. Devils har en bra blandning mellan unga lovande spelare tillsammans med ett gäng som varit med ett tag och jag gillar vart detta lag är påväg.

Nattens spel bygger på att jag tror Leafs offensiva saga kan få det tufft mot ett vanligtvis defensivt starkt strukturerat Devils. Visst så har man öst in mål såhär tidigt in på säsongen, men detta är något som såklart New Jersey Devils vet om. Man vet även att man inte kan slå detta lag i en hawaiimatch som slutar 6-5 då man måste vara smarta i att man inte har samma offensiva spets som Leafs. Detta gör att jag tror Devils kommer gå in med en väldigt defensiv strategi i nattens match och spela tajt och hålla 0-0 så länge det går för att öka sina vinstchanser. Jag gillar att Schneider sett stabil ut mellan stolparna och ha bör även kunna hålla matchen tajt. Bolagen erbjuder en 6.0 lina vilket är ovanligt i denna matchup och jag testar därför att matchen går under 6 mål (Insatsen tillbaka vid exakt 6 mål) (Finns hos Pinnacle Sports till 2.02)

Nattens spel blir därför

Match: Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils
Spel: U6.0 mål
Odds: 2.00
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip