Tabellsexan Toronto tar emot 13'e placerade New Jersey och detta i Scotiabank Arena natten till torsdag svensk tid.

Ser vi till tabell är det inga konstigheter utan här konstaterar vi att hemmalaget är det bättre laget av de här båda. Toronto har spelat in 83 poäng på 62 matcher och just nu är de bara två poäng bakom New York Rangers på fjärdeplatsen, men då har Toronto också två matcher färre spelade. New Jersey kommer till spel här med 51 poäng inspelade och detta på 63 matcher. För deras del är det just nu en 13'e plats i tabellen och dagsformen i bortalaget är sisådär.

På de fyra senaste matcherna har NJ Devils en seger och denna kom nu senast då de på hemmais lyckades ta full pott mot just NY Rangers genom en 7-4-seger. Innan det hade gästerna tre raka förluster, alla tre på bortais och alla tre med 6-3 som slutresultat.

En sak är säker (tror jag) och det är att det fortsätter bjudas på många mål när New Jersey är i farten. Toronto som agerar hemmalag nu vann senaste mötet lagen emellan med 7-1 och då var de bortalag. Senast de tog emot New Jersey här på hemmais så vann Toronto även då och den matchen slutade 6-4.

Hur många mål blir det den här gången?
Över 5,5 känns vettigt!

SPELTIPS
Över 5,5 mål i matchen till 1.52 hos LeoVegas / 888sport / Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip