Hemmamatch för Toronto natten till tisdag då NJ Devils kommer på besök, och här jagar hemmalaget fjärde raka.

Toronto kommer med tre raka segrar inför denna matchen och nu senast blev det 4-7 mot Detroit.
Det såg dock illa ut då man låg under med 4-2 inför den tredje perioden, men man visade riktigt stark moral då man vann sista perioden med 0-5, och vändningen var ett faktum.
På hemmaplan har man vunnit 15/20 matcher vilket är ett riktigt bra facit, och ser man på de tio senaste matcherna på hemmais så har man vunnit åtta.

Skadeläget är bra då man bara förväntas sakna Muzzin och Ritchie.
I övrigt så har man en riktigt bra trupp med spelare som Tavares, Marner, Nylander och Matthews, och här ska man kunna ta en bekväm seger.

NJ Devils åkte på en ny förlust senast då man fick se sig besegrade av Carolina med 2-1. Detta var lagets fjärde raka förlust samt den sjunde förlusten på de åtta senaste matcherna, så formen är högst oklar.
Här är det också bortais som gäller och på resande fot har det bara blivit fem segrar på 20 försök, så detta kommer bli en tuff uppgift.

Man har saknat målvakterna Blackwood och Bernier på slutet och de förväntas missa även denna matchen, och då man har Gillies och Schmid att tillgå så är man klart försvagade bakåt.
Visst har man visat upp ett bra spel i flera matcher men på bortais mot ett starkt Toronto bör man ändå få det tufft, speciellt med tanke på målvaktssituationen.
I övrigt förväntas backstjärnan Hamilton samt McLeod och Thompson saknas.

Toronto kommer med bra form samtidigt som man trivs på hemmaplan och nu när ett formsvagt NJ Devils kommer på besök ska segerchanserna vara goda, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Campbell (Confirmed) - Gillies (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT