Toronto och NY Islanders ska göra upp natten till måndag i en match jag kan sluta med en hel del mål, och här är mina tankar.

Toronto kommer närmast från en 4-5 seger efter förlängning mot Ottawa där man fortsatt visade upp ett vasst offensivt spel. Defensivt visade man upp som många gånger tidigare brister i försvarsspelet, men med en stark offensiv kan man ändå vinner matcher.
Matchen mot Ottawa spelades natten till söndag så denna matchen kommer tätt inpå, något ett utvilat NY Islanders bör kunna utnyttja.

Ser man på formen så har man vunnit åtta av de tio senaste matcherna, och i dessa matcher har man en målskillnad på 52-36, något som visar att man bjuder på målrik matcher då nio av dessa matcher slutat med minst sex mål.
Med spelare som Marner, Tavares, Matthews, Nylander och Bunting offensivt så är det inte konstigt man gör mål framåt, och ska man vinna även denna match så lär det krävas fortsatt leverans.
Kase, Mrazek, Sandin och Muzzin förväntas missa matchen.

NY Islanders ligger på en niondeplats i conferencen och i mina ögon har man varit en liten besvikelse då man ändå har en rätt bra trupp.
På slutet har man blandat och gett då man vunnit tre av de fem senaste matcherna, och man kommer närmast från en 0-3 seger mot Montreal.
Här lär man dock få det klart tuffare i egen zon än senast då motståndet är betydligt bättre.

Med spelare som Barzal, Bailey, Nelson och Lee framåt så ska man absolut kunna hota Torontos defensiv som verkligen inte varit fläckfri under säsongen, något som lär krävas då man själva kommer få det tufft i egen zon, och jag tror vi får se en hel del mål i matchen.
Mayfield och Clutterbuck förväntas missa matchen samtidigt som Varlamov är tveksam.

Toronto har visat upp en sylvass offensiv under säsongen men samtidigt har defensiven varit tveksam och nu när man möter ett utvilat NY Islanders så kan man få en del problem i egen zon, något som kan bädda för en målrik match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Källgren (Unconfirmed) - Varlamov (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip