Speltips Toronto - NY Islanders

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2022-04-18 01:30
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.625
Tips: Över 5,5 mål
Toronto och NY Islanders ska göra upp natten till måndag i en match jag kan sluta med en hel del mål, och här är mina tankar.

Toronto kommer närmast från en 4-5 seger efter förlängning mot Ottawa där man fortsatt visade upp ett vasst offensivt spel. Defensivt visade man upp som många gånger tidigare brister i försvarsspelet, men med en stark offensiv kan man ändå vinner matcher.
Matchen mot Ottawa spelades natten till söndag så denna matchen kommer tätt inpå, något ett utvilat NY Islanders bör kunna utnyttja.

Ser man på formen så har man vunnit åtta av de tio senaste matcherna, och i dessa matcher har man en målskillnad på 52-36, något som visar att man bjuder på målrik matcher då nio av dessa matcher slutat med minst sex mål.
Med spelare som Marner, Tavares, Matthews, Nylander och Bunting offensivt så är det inte konstigt man gör mål framåt, och ska man vinna även denna match så lär det krävas fortsatt leverans.
Kase, Mrazek, Sandin och Muzzin förväntas missa matchen.

NY Islanders ligger på en niondeplats i conferencen och i mina ögon har man varit en liten besvikelse då man ändå har en rätt bra trupp.
På slutet har man blandat och gett då man vunnit tre av de fem senaste matcherna, och man kommer närmast från en 0-3 seger mot Montreal.
Här lär man dock få det klart tuffare i egen zon än senast då motståndet är betydligt bättre.

Med spelare som Barzal, Bailey, Nelson och Lee framåt så ska man absolut kunna hota Torontos defensiv som verkligen inte varit fläckfri under säsongen, något som lär krävas då man själva kommer få det tufft i egen zon, och jag tror vi får se en hel del mål i matchen.
Mayfield och Clutterbuck förväntas missa matchen samtidigt som Varlamov är tveksam.

Toronto har visat upp en sylvass offensiv under säsongen men samtidigt har defensiven varit tveksam och nu när man möter ett utvilat NY Islanders så kan man få en del problem i egen zon, något som kan bädda för en målrik match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Källgren (Unconfirmed) - Varlamov (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT
  Toronto - NY Islanders
Spela på Speltips Toronto - NY Islanders
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
TobbesTips - 17 April 2022 - 09:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
04:30  LA Galaxy - CF Montreal
Fotboll - MLS - X2
2.06
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming