NHL rullar på i vanlig ordning och Scotiabank Arena ska Toronto ta emot NY Rangers i en på förhand intressant match, och jag har hittat ett spel i matchen.

Toronto stod för en stark insats senast då man vann med 5-2 mot NY Islanders, och det var en riktigt vass andraperiod som la grunden till segern.
Tungan på vågen blev svenske William Nylander då han gjorde två av målen, och totalt blev det fyra poäng från hans klubba.
På slutet har man även gjort en del fina resultat då man bland annat slagit både Florida och Winnipeg i närtid, och att det är hemmais är ser jag som ett plus.

Man har en riktig vass offensiv med spelare som Nylander, Tavares, Matthews, Marner och Bunting samtidigt som man har ett par namnkunniga backar, och även om motståndet är bra i matchen så ska man i mina ögon vara favoriter.
Brodie, Mete, Muzzin och Robertson.

NY Rangers kommer även dem från en seger då man slog Florida med 6-2 på hemmais, och Zibanejad och Panarin stod båda för tre poäng i matchen. Gästerna ställde dock Lyon i kassen, så man ställdes mot en målvakt som spelat sporadiskt i NHL genom åren, och man lär knappast få in lika många puckar här.

Skadeläget är bra och ser man till spelare som Fox, Panarin, Zibanejad, Trocheck och Kreider så finns det fin spets i laget. Man har dock inte samma bredd som Toronto även om det finns en del bra spelare där bakom, och jag tror klart mest på hemmaseger i matchen.

Samsonov (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip