Ett utvilat Toronto tar emot Philadelphia natten till torsdag hemma i Scotiabank Arena, och här ska man försöka studsa tillbaka på vinnarspåret.

Toronto inledde med att vinna fyra av sina sex inledande matcher där man bland annat slog bra lag som Washington och Dallas. Förlusterna har dock kommit mot svagt motstånd, så man har blandat en del.
Efter det har det dock blivit fyra raka nederlag där man nu senast förlorade mot Anaheim med 4-3 efter förlängning, men då hade man spelat dygnet innan mot LA Kings, och med tanke på förlustsviten så lär man komma ut påkopplade inför hemmafansen.

I grunden har man ett riktigt starkt lag med spets i spelare som Tavares, Marner, Matthews, Nylander och Bunting. Samtidigt har man även defensivt bra backar i Rielly och Brodie, så laget är starkt. Visst oroar målvaktssidan lite, speciellt då Murray är skadad. Här bör Samsonov vara tillbaka i kassen istället för Källgren, vilket är ett klart plus.
Clifford, Murray, Dahlström och Muzzin förväntas missa matchen.

Philadelphia gör det oväntat bra inledningsvis då man efter nio matcher vunnit fem, vilket är fina papper med tanke på skadeläget.
På slutet har man slagit Florida på hemmais för att sedan plocka en poäng mot Carolina, vilket är starkt med tanke på att de tillhör de bättre laget i ligan.
Här är man dock back-to-back då man natten till onsdags mötte NY Rangers bara dygnet innan, en match som gick till förlängning, vilket är ett klart minus. Där vaktade även Hart kassen och han har varit brutalt bra hittills. Nu är det dock Sandström i kassen här, en målvakt som inte alls är på samma nivå.

Man har en toppkedja som håller bra nivå med Farabee, Hayes och Konecky. Där bakom är det dock väldigt tunt med tanke på alla skador man har, och här bör man få det riktigt jobbigt mot ett utvilat Toronto.
Brink, Brown, Couturier, Ellis och Van Riemsdyk saknas samtidigt som Atkinson är ett frågetecken.

Toronto kommer från utvilade och fulla av revanschlusta till denna matchen och i grunden är man ett klart bättre lag än gästerna, något jag tror man visar här, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Samsonov (Likely) - Sandström (Confirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip