Toronto tog en imponerande 4-1 seger senast när topplaget Tampa Bay gästade Scotiabank Arena. Visserligen gjorde man två mål i öppen kasse som gjorde att det blev en klar seger, men ser man till hur matchbilden såg ut så var man det klart bättre laget, och man släppte bara till 19 skott mot egen kasse.
Nu väntar en ny match på hemmaplan och ser man på de fem senaste så har det blivit idel segrar, och då han man förutom Tampa Bay slagit lag som Calgary och LA Kings.

I laget har man stjärnor som Marner, Matthews, Nylander och Tavares, så det finns en hel del spets i laget, och då motståndet är svagare än senast så ska man ses med goda chanser att ta en ny vinst här.
Muzzin, Rielly, Mete, Sandin och Robertson missar matchen.

Philadelphia har tagit ett par segrar på slutet och nu senast slog man jumbon i conferencen Columbus med 5-3 på hemmais i en match som dock var jämn.
Överlag har säsongen dock varit tung då man haft svårt att vinna matcher, speciellt på bortais då man bara tagit fyra segrar efter 16 spelade matcher.

I laget har man tunga avbräck i Atkinson, Couturier och Ellis, spelare som dock inte gjort några matcher under säsongen, vilket också påverkar resultaten.
Man har namn som Van Riemsdyk, Hayes och Konecky som producerar bra med poäng för laget. Det är dock för få spelare som håller en hög nivå för att man ska kunna utmana de bästa lagen i ligan, och här borde man få svårt att följa upp segern senast.
Utöver nämnda avbräck så är Willman, Laczynski och Brink frågetecken inför matchen.

Toronto har både bättre spets och bredd i laget samtidigt som man har fördel av hemmaplan, så det är mycket som talar för vinst här, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Samsonov (Confirmed) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip