Dags för match två mellan Toronto och Tampa Bay i denna åttondelsfinal, och här tror jag på samma utgång som senast.

Toronto slutade på en tredjeplats i conferencen efter ett man gjort en stark grundserie, och före sig hade man bara Florida och Carolina.
Man startade slutspelet på absolut bästa sätt då man vann med 5-0 hemma i Scotiabank Arena, och det helt rättvist då man var det klart bättre laget.
Nu väntar en ny hemmamatch och just på hemmais har man varit väldigt starka under säsongen, något som även tolv segrar på de 13 senaste matcherna visar.

I laget finns det hög kvalitet i Matthews som nu gjort 62 mål på sina 74 matcher, vilket är en makalöst bra siffra. Även spelare som Marner, Nylander och Tavares finns i laget, och kommer man upp i samma nivå som senast så ska segerchansen vara god.
Bunting, Sandin och Mrazek förväntas missa matchen.

Tampa Bay kunde inte alls utmana Toronto i den första matchen då det blev en klar förlust, och det ska även nämnas att man blev nollade då siffrorna skrevs till 5-0.
Nu väntar en ny tuff bortamatch och just på bortaplan har man haft det rätt tufft då kan vara vunnit 24/41 matcher, men överlag så har man inte imponerat lika mycket som hemmalaget.

Visst finns det klasspelare i Kucherov, Stamkos, Hedman och Point som samtliga är riktigt bra spelare.
Man hade trots det svårt i det offensiva spelet senast då man inte skapade mängder av chanser, och här tror behöver man höja sig rejält för att kunna kvittera matchserien.

Toronto har imponerat klart mer än gästerna under säsongen och efter den fina insatsen senast så visade man att formen sitter där, och jag tror att man återigen kliver av isen som vinnare nu när det väntas ny match på hemmaplan.

Campbell (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip