Toppmöte i NHL väntar i Scotiabank Arena när Toronto tar emot formtoppade Vegas, och här bör gästerna kunna utmana om segern.

Toronto kommer med tre raka segrar där man i de två senaste slagit Boston och Carolina, två riktigt tuffa motståndare.
Man ligger just nu på en sjätteplats i concerencen och det är framförallt på hemmais man varit starka då man vunnit fem av sex hemmamatcher.
Spelschemat har dock förutom Boston varit rätt beskedligt, men hemmaplan är såklart ett plus.

Det finns mycket kvalitet i truppen då Marner, Nylander, Tavares och Matthews samtliga håller en riktigt hög nivå.
Frågetecken finns dock då man bland annat saknar viktiga backen Jake Muzzin samt målvakterna Murray och Samsonov, så bakåt har man problem, något jag tror vi även får se här.
I övrigt saknas Clifford.

Vegas har verkligen imponerat då man vunnit 11/13 matcher hittills, vilket gör att man toppar conferencen, och det är bara Boston som har ett lika bra facit i hela ligan.
Till denna matchen kommer man med sju raka segrar i ryggen där man bland annat slagit just Toronto med 3-1, dock på hemmais.
I många av matcherna har man visat upp ett fint offensivt spel, men det är defensiven som varit framträdande då man släpper in minst antal mål per match med sina 27 insläppta på 13 matcher.

Man har två bra målvakter i Hill och Thompson trots avsaknaden av Lehner, så där ser man stabila ut.
Offensivt finns det klass framåt i spelare som Marchessault, Eichel, Karlsson och Stone samtidigt som man defensivt har namn som Theodore och Pietrangelo, så truppen är stark, och med rådande form ska man kunna störa Toronto trots bortaplan.

Toronto kommer från två bra insatser men man har problem på målvaktssidan, något som gästerna absolut kommer försöka utnyttja, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Källgren (Unconfirmed) - Thompson (Unconfirmed)

Speltips: 2 dnb (insatsen tillbaka vid oavgjort) och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip