Toronto kliver in som favoriter på hemmais mot Washington. Efter matchen senast är jag dock inte övertygad om att man bara går ut och vinner här.

Efter två raka segrar där man slagit Dallas och Montreal tog det senast stopp mot Buffalo då man fick se sig besegrade med 2-5.
Man mötte ett svagt motstånd, men man kom aldrig upp i nivå, och insatsen var allt annat än bra.
Det finns namn som Matthews, Marner, Tavares och Nylander, så i grunden är man ett riktigt starkt lag, och man borde kunnat klart bättre.

Med tanke på kvaliteten i laget så är det inte konstigt att man blir favoriter på hemmaplan där man normalt sett trivs väldigt bra.
Med den senaste insatsen på näthinnan så känns det dock som att man kan få problem med Washington då de håller en klart bättre nivå än Buffalo.
Kase, Mrazek, Muzzin och Sandin förväntas missa matchen samtidigt som Simmonds är tveksam.

Washington kommer närmast från en överkörning mot Philadelphia där man vann med förkrossande 9-2, och även om motståndet inte var av det tuffare slaget så var det fortfarande en riktigt stark insats.
I och med skalpen senast så tog man sin fjärde raka vinst då det blivit segrar mot Tampa Bay, Pittsburgh, Boston och Philadelphia, så det har inte varit något enkelt spelschema, och formen ser ut att vara på topp.

I laget har man spelare som Ovechkin, Bäckström, Kuznetsov, Oshie och Mantha för att nämna några och den förstnämnda har gjort en riktigt stark säsong då han gjort 46+39 på 71 matcher, vilket är starka papper, och med tanke på att formen är på topp så kan absolut visa sig starkast i matchen.
Snivley och Hagelin förväntas missa matchen.

Toronto kommer från en svag insats då man förlorade mot svaga Buffalo och här är motståndet klart tuffare då man möter ett toppformat Washington, något som kan bli tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Campbell (Unconfirmed) - Samsonov (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip