Finsk hockey under tidig kväll där TPS gästas av KooKoo, och jag ser bara utgången ske på ett sätt.

TPS går starkt i ligan och man ligger tvåa på 78 inspelade poäng vilket är sex poäng bakom Kärpät. Senast mötte man Kärpät i ett toppenmöte, där man tillslut föll med 5-3. Detta var dock på bortaplan och man får betyget godkänt!
Nu är det hemmaplan som gäller och där har man visat sig riktigt starka. Man har 13 segrar på 18 matcher och står just nu på fem raka hemmasegrar där den senaste togs mot tabelltrean Tappara med 3-1.
Man har namn som Kallio, Fraser och Filppula i laget, och man känns som en guldkandidat denna säsong.

KooKoo har det jobbigt och man ligger på plats tolv i tabellen. Man har långt upp till tiondeplatsen som innebär åttondelsfinal, och jag tror man känner av det lite själva också. Senast blev det förlust mot Pelicans och förlusterna duggar tätt överlag. Man står på fyra förluster de fem senaste matcherna och ska vi kolla de tio senaste så står man på en seger och nio förluster.
Formen är inte bra och spelarmaterialet håller inte den nivån som krävs, och det är Keranen som är lagets pålitligaste spelare.

En tabelltvåa som trivs på hemmaplan mot ett bottenlag som inte vunnit mer än en match de tio senaste bör bara kunna sluta på ett sätt, och sen kan man också tänka på att TPS vunnit de sju senaste matcherna lagen emellan!

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip