Antar att det var grinigt efter senaste reken då Vimmerby brottade ner Mariestad med 6-3. Anser ändå att reken var befogad då det ska ha varit rejäla individuella misstag som skänkte bort segern till Vimmerby. Och sånt är svårt att förutspå.

Lirade Mariestad till givmilda 1,65 i söndags hemma mot Arboga men kände att en rek på det laget inte varit så uppskattad efter onsdagens tunga torsk.

Nu är det dock dags igen och vi får nu dubbla degen på Mariestad... mycket tack vare förlusten mot Vimmerby, gissar jag.

Hur som helst. Tranås är alltid förbannat skickligt offensivt (Kristiansson, Ström, Gustafsson x2) och gör säkert fyra baljor mot Mariestad i kväll. Problemet är att laget, precis som vanligt, läcker ganska ordentligt i defensiven. Troligtvis har det ringt 7-9 gånger bakom hemmakeepern innan den feta damen sjunger i Bredstorpshallen imorrn runt 21:00.

Det har blivit 16 insläppta baljor på tre matcher hittills för Tranås. Mariestad har visserligen släppt in hela 12 redan, men det finns betydligt större potential i västgötalaget.

Jag är för övrigt övertygad om att Vimmerby placerar sig högre än vad Tranås gör när vi ska summera den här säsongen.

Vi får nu dubbla degen på ett Mariestad som är rejält taggat då de inte riktigt kommit upp i nivå ännu... I min värld måste det bara spelas.

This is the stats tab
This is the post tip