CHL bjuder på match mellan Trinec och Fribourg under torsdagseftermiddagen, och här tycker jag att hemmalaget blivit för stora favoriter.

Trinec öppnade turneringen med en förlust då man åkte på stryk mot just Fribourg med klara 6-2 på bortais, och spelmässigt var man det klart sämre laget, så förlusten var inte förvånande alls.
Nu senast såg man ut att ta poäng från Leksand efter att man kvitterat till 2-2 med dryga sju minuter kvar.
Man åkte dock på ett mål i baken ett par minuter senare, något som gjorde att man förlorade matchen, och hittills står man på noll poäng.

Denna matchen bli väldigt viktig om man ska ha en chans att lösa ett avancemang från gruppen, och visst finns det fin spets i spelare som Nestrasil, Musil och Ruzicka. Men av vad man såg senast lagen möttes så är det inte mycket som tyder på en seger även om det är hemmaplan här, och i mina ögon blir man väl klara favoriter.

Fribourg har sett riktigt bra ut hittills i turneringen, och det har även blivit två raka segrar.
Man började med seger mot Trinec med 6-2 efter att man gjort en riktigt bra insats, och segern tog man klart rättvist.
Nu senast blev det en 5-2 seger mot Slovan Bratislava där man kom ut starkt, och man hade 3-0 redan efter 14 minuter.

Visserligen var motståndet sämre, men man såg fortsatt riktigt bra ut.
Truppen är intressant då man har bra kvalitet i spelare som Gunderson, Brodin, Desharnais, DiDomeico och Mottet för att nämna några, så laget håller en bra nivå, och här blir man lite väl underskattade.

Trinec förlorade det senaste mötet lagen emellan klart med 6-2 på bortais och trots att man nu har fördel av hemmais så är jag inte alls säker på att man bara går ut och vinner matchen då Fribourg håller en bra nivå, vilket gör att jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT