Hockeyallsvenskan står på schemat och Troja/Ljungby tar emot topptippade AIK i en match där jag tror vi får se mål åt båda hållen.

Troja/Ljungby har vunnit fyra av elva matcher och det tycker jag ändå är godkänt med tanke på att man är nykomlingar. Man blandar och ger och vinner enstaka matcher, men känns för ojämna under matcherna för att kunna hålla ihop det under 60 minuter.
Har pratat med Jesper Thörnberg inför matchen, en spelare som inte fått spela i powerplay hittills vilket han gjort i samtliga lag han representerat i hockeyallsvenskan. Hoppas tränaren ger honom förtroende snart, för det är där han hör hemma.

AIK kommer från en 2-8 seger borta mot Vita Hästen, och det offensiva spelet såg riktigt bra ut. 16 mål framåt de tre senaste matcherna inger respekt, och Trojas svajiga defensiv måste vara helt på tårna, annars kan det ringa en del bakom sin egen keeper.
AIK har gjort flest mål i serien och formen är på topp. Eric Castonguy som kom från Leksand inför denna säsong leder den interna poängligan och fortsätter producera poäng för de lag han representerar. Även Anton Holm som kom från Södertälje inför säsongen har öppnat starkt och gjort elva poäng på elva matcher.

Detta är en match jag tror spelas med hög fart och det kommer bjudas på lägen åt båda hållen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 3u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip