Kvalet i hockeyallsvenskan är i full fart och det börjar dra ihop sig, och laget Troja/Ljungby som riskerar att åka ner måste ta segrar, så skarpt läge!

Troja/Ljungby blandar och ger i kvalet och man har satt sig i ett rejält knivigt läge inför de få sista matcherna som är kvar. Man har spelat ihop nio poäng på sju matcher och har vunnit tre av sju matcher. Hemma har varit där man varit starka och bortaplan har inte funkat för laget, inte heller under grundserien i hockeyallsvenskan funkade bortaspelet, och jag ser det som en klar fördel att få spela hemma.
Det finns bra med potential i laget om man ser till övriga lag och att man skulle sitta i ett sånt här läge trodde jag inte. Nu vann man borta med 0-4 mot Piteå senast och det var en extremt viktig seger, hade det varit förlust där så hade man fått sikta in sig på hockeyettan nästa säsong.

Borlänge har gjort det över förväntan i mina ögon och man står faktiskt på samma poäng som Troja/Ljungby inför matchen, och det är denna match som kommer göra om man har chansen eller inte. Jag ser det som en nackdel att få spela borta, dels att man känts aningen starkare hemma samt att man möter ett lag som är starka på hemmaplan, och jag räknar med att det blir en tuff match för Borlänge, och man måste ha en del tur för att få med sig poäng.
Man vann mötet lagen emellan på hemmaplan med 5-2, en bedrift jag ser som en engångsförteelse.

Troja/Ljungby visar att man vill vara kvar i hockeyallsvenskan nästa år och då är seger ett måste för laget!

Speltips: 1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip