Troja/Ljungby gästas under onsdagen av HV71 i en match man bör få det väldigt tufft, och jag tror klart mest på gästerna i matchen.

Troja/Ljungby öppnade säsongen väldigt svagt då man efter fem matcher bara plockade en poäng, och den tog man mot jumbon Vita Hästen.
I de fyra senaste matcherna har man dock steppat upp ordentligt och tagit tre segrar, och då har man bland annat slagit Björklöven och Karlskoga, något som absolut inget respekt.
Nu senast var det just Karlskoga man mötte på bortaplan och där vann man med 2-3. Hemmalaget gjorde dock inte en av sina bästa matcher, speciellt defensivt, något man kunde utnyttja.

Truppen har bra spelare i Hillding, Öhman och Fröland som får dra ett stort lass för laget.
I övrigt så ser det oerhört blekt ut och man är ett av de svagaste lagen i ligan, och här bör man få det tufft mot ett HV71 som är klasser bättre.

HV71 stod för en blek insats senast borta mot Almtuna trots segern med 4-5 efter straffar, och det var främst defensiven som var alldeles för svag.
Säsongen hittills har annars varit bra då man vunnit åtta av sina nio spelade matcher, och det är bara Björklöven som lyckats besegra Jönköpingslaget.

Truppmässigt så har man ligans bästa lag med spelare som Vesel, Önerud, Forsberg, Huhtala och Matson för att nämna några. Samtliga femmor håller dock en väldigt bra nivå, så det finns även en bra bredd i laget, något som gör att man inte behöver förlita sig på vissa spelare, och här tror jag att man kommer ut och gör en klart bättre match än senast.

Troja/Ljungby kommer med bra form till denna matchen men nu ställs man mot ligans bästa lag som lär vara riktigt sugna på att visa upp ett bättre spel än senast och då bör man få det väldigt jobbigt, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip