Dags för omgång tre i hockeyallsvenskan under fredagen, och här har jag hittat ett spel i matchen mellan Troja/Ljungby och Karlskoga.

Troja/Ljungby har öppnat serien med två raka förluster, och det mot Almtuna med 4-2 i premiären samt 4-1 mot Södertälje.
Man förlorade även den sista försäsongsmatchen mot HV71 med hela 9-0, så det har varit tuffa resultat på slutet.
Spelmässigt har man dock gjort det okej i de två seriematcherna, men motståndet har varit klart lättare än vad man ställs mot här.

Nu är det första hemmamatchen för säsongen och det kan ge laget en kick, men då man har en av seriens svagaste trupp så bör man få det otroligt svårt att ta poäng i denna matchen, och jag tror gästerna är alldeles för bra.

Karlskoga har öppnat säsongen på bästa sätt då man vunnit båda sina matcher.
I premiären slog man Kristianstad med 1-2 där man sedan slog Tingsryd med 1-4. Det är två lag som förväntas hamna i den nedre delen av tabellen, men här är motståndet liknande.
Man har visat upp ett sylvasst powerplay då fem av de sex målen man gjort hittills kommit i spelformen, och där får hemmalaget se upp ordentligt, annars kan det bli en tuff kväll.

Laget håller en riktigt bra nivå med forwards som Björklund, Rekonen, Lindquist samt backar som Larsson och Pethrus. Man har även en målvakt i Volden som varit riktigt bra hittills, så man har en helt annan kaliber på truppen än hemmalaget, något man även bör visa här.

Troja/Ljungby stöter på sitt tuffaste motstånd hittills och trots hemmaplan så bör man väga för lätt mot ett klart skickligare Karlskoga, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip