Mål mål mål, mera mål, se upp för nu attackerar vi!!!! Undertecknad är supertaggad inför kvällens möte mellan Troja/Ljungby - Leksand då jag åker ner och kikar på plats. Jag hoppas få se många mål i kvällens match, annars kunde man väl lika väl stannat hemma?

Troja/Ljungby har tagit poäng i tre raka matcher, och har nykomlingen vaknat till liv? Man har haft en rätt tuff inledning på säsongen och man parkerar på en tolfteplats i tabellen där bara Västervik och Karlskoga ligger efter.
Senast slog man just Karlskoga på straffar efter att matchen slutat 2-2 på ordinarie tid. Innan dess slog man Västervik med 4-3 hemma, alltså vinster mot de två lagen som ligger bakom i tabellen. Nu är svårighetsgraden betydligt högre då man möter ett toppformat Leksand.

Leksand har formen på topp och kommer med sex raka segrar i bagaget där vinsten mot Timrå smäller högst. Man ligger "bara" sexa i tabellen, vilket såklart är en liten besvikelse med tanke på truppen och vilken målsättning man hade inför säsongen. Dock är det många poäng kvar att spela om och man lär avancera i tabellen.
Man saknar Ollas, Nilsson och Wikman pga skador samt är Bemström iväg med juniorkronorna. Ritola är även han tveksam då han varit sjuk. Man kommer plocka med några spelare från J-20 istället som lär försöka visa att man vill slå sig in i truppen.

Jag tror på goda målmöjligheter då Troja gått över 4,5 i fem av åtta hemmamatcher. Samtidigt har Leksand gått över linan i fem av sina sju bortamatcher och jag hoppas kunna jobba in målen på plats.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip