Botten mot toppen under onsdagen då Troja/Ljungby tar emot Modo, och här råder det klasskillnad.

Troja/Ljungby är jumbo i ligan och man har svårt att vinna matcher, något tolv segrar på 44 matcher vittnar om.
Nu senast fick man med sig en poäng i mötet mot Västerås och även om det var starkt så behöver det komma segrar då man har elva poäng upp till säker mark.
Västerås är ett bra lag men nu ökar svårighetsgraden ytterligare, och här blir det knappast någon seger.

Det finns ett fåtal vassa spelare i form av Hillding, Öhman, Degerstedt och Karlsson för att nämna några. Man har dock en av ligans svagaste trupp, om inte den svagaste, och mot ett väldigt skickligt Modo bör man få det tufft trots hemmais.

Modo slåss i toppen av tabellen och man ligger på en andraplats då man spelat ihop 94 poäng, vilket är 55 poäng mer än motståndarna.
Man har dock Karlskoga bakom sig som jagar, och vill man behålla andraplatsen när grundserien är över så behöver man fortsätta vinna matcher.
Nu senast tog man sin andra raka seger då man slog Tingsryd med 2-1 i en tight match, och då den spelades på fredagen så har man fått en lite längre vila.

I laget finns det massor av kvalitet i spelare som Woods, Vigneault, Jelisejevs, Bernhardt, Aagaard och Karlsson för att nämna några. Truppen är dock bred och man är inte beroende av några få spelare vilket är en positiv egenskap, och här bör chansen på tredje raka segern vara bra.

Det skiljer en hel del i kvalitet mellan lagen och här tror jag att gästande Modo bara visar sig bäst, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip