Framme i match fyra i slutspelet och här har Almetyevsk chansen att redan efter denna match kvalificera sig till nästa runda då en seger innebär 4-0 i matcher mot Tseng Tou.

Tseng Tou stretade på bra i de två första matcherna där man förlorade med uddamålet, men faktum är att spelövertaget var stort och man borde även i de matcherna förlorat med fler mål. Nu i match tre var det dags för hemmaplan, men det hjälpte föga då man fick stryk med 1-5, och man såg att Tseng Tou verkar ha svårare och svårare med att hänga med i tempot. Nu har man ett 3-0 underläge i matcher och frågan är om ens man själva tror på en vändning.

Almetyevsk visar fortsatt upp ett stabilt spel, som man också gjort under hela säsongen. Nu är man framme i match fyra och varför skulle man inte vilja avgöra redan nu då man får mer vila till nästa runda?. Jag tror man kommer gå stenhårt för att döda matchen tidigt och bara spela av den, och ta ett litet "minilov" till nästa runda börjar.
I 1-5 segern så var Demidov den stora frontfiguren då han stod för fyra poäng, och det är också han som varit en av lagets bästa spelare under säsongen. Man verkar således ha sina bästa spelare i bra form och då ska man slå ett gäng som Tseng Tou rätt enkelt.

Jag tror säsongen tar slut för hemmalaget här och vi får 1.75 på 2an hos Bwin , och det kommer garanterat att droppa till matchstart.

Speltips: 2 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip