Vi vänder blickarna mot hockeyettan där Tyringe gästas av Dalen. Här har vi två lag som kammat noll poäng hittills, men jag tror mig ha vinnaren.

Tyringe kommer med tre raka förluster i bagaget. Man öppnade med en oväntad förlust hemma mot nykomlingen Borås med 3-4 där man sedan förlorat mot Troja/Ljungby med klara 0-7, samt Nybro med 8-2.
Mot de bättre lagen har man helt enkelt inte haft något att hämta, och 2-15 i målskillnad visar också detta.
Man är ett lag som kommer att kriga i bottenskiktet, och jag tror man får svårt även om motståndet är något lättare än de senaste två matcherna.

Dalen har även dem tre raka förluster. Man har förlorat med 2-5 mot Kallinge, 2-1 mot Tranås samt 1-2 senast mot Troja/Ljungby. Med detta sagt så har man bara mött bra motstånd där man också varit med i matcherna till skillnad mot hemmalaget.
Jag har pratat med en spelare i laget och han är positiv vad gäller chanserna imorgon, och jag köper det helt och hållet.
Man är lite av en joker i serien och smyger bakom de allra bästa lagen, och här har man chansen att ta sin första seger.

Nu möter Dalen det lättaste motståndet hittills i serien och med tanke på att man utmanat topplagen så tror jag man visar sig starkast här och vinner bekvämt.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip