Tyskland förlorade mot Lettland med 3-1 senast och nu är man körda i jakten om en kvartsfinalplats, och det är inte alls omöjligt att matchen kan bli lite grinig.

Tyskland åkte på en förlust i den viktigaste matchen för laget i turneringen, och nu när det blev förlust så är det för långt steg för att knipa en kvartsfinalplats. Draisaitl har gjort vad han kunnat och gjort nio poäng på de matcher man spelat, där Ehliz ligger tvåa på fem poäng. Jag tycker man underpresterat en del trots att man kanske inte är ett av de bättre lagen i VM så ska man kunna slåss om en fjärdeplats i gruppen. Nu är det dock inte så och det kan bli lite grinigt på plan, det är iallafall vad jag tror.

Finland har stjärnor som Aho, Teravainen, Granlund och Rantanen för att nämna lite spets i truppen. Tolvanen går in i VM mot Kanada idag ( Lördag ) och det ska bli intressant att se vad han kan uträtta i laget då han är en supertalang.
Offensivt ser vi ju namnen och då Tyskland inte imponerat så bör man få svårt att hålla borta de finska lejonen och det lär trilla in en del mål, speciellt med tanke på tabelläget.

Offensivt bra spelare i båda lagen bör bädda för mål, och då tyskarna är ute och lär vara lite otaggade och griniga så bör det kunna bli en del powerplayspel under matchens gång, och då bör det smälla.

Speltips: Över 1,5 mål i powerplay och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip