Tyskland jagar kvartsfinal när man tar emot ett avhängt Frankrike, och här ska det vara klasskillnad.

Tyskland slog planenligt Ungern senast med 7-2 vilket också gjorde att man klev upp på en kvartsfinalplats, och man är en poäng före Danmark.
Nu möter man Frankrike samtidigt som Danmark möter Finland så visst ser det ljust ut, men jobbet måste också göras.

Kollar man på insatserna hittills så har man sett bra ut hela turneringen då man även pressat USA, Finland och Sverige där man förlorat med uddamålet i samtliga matcher.
När man nu möter beskedligt motstånd samtidigt som man har spelare som Seider, Kahun och Peterka i laget så är det stora favoritskapet befogat, och jag tror man kommer göra en hel del mål i matchen.

Frankrike räcker inte till

Frankrike öppnade turneringen med seger mot Österrike efter förlängning där man följde upp med två övertidsförluster mot Danmark och Ungern.
I de tre senaste matcherna har motståndet varit betydligt tuffare och då har man inte räckt till, och 18-3 i målskillnad på de matcherna är inga smickrande siffror.

Nu möter man på nytt ett tufft motstånd, ett lag som även vill säkra en kvartsfinal, så motivationen bör vara klart högre hos tyskarna, och ett tröttkört Frankrike lär få stora problem i matchen.

Tyskland är det klart bättre laget och jag tror man kör på direkt från start och sätter press på Frankrikes defensiv, och jag väntar mig en bekväm seger.

Speltips: 1 över 3.5 mål och jag investerar 1u hos Expekt
This is the stats tab
This is the post tip