Finalen i hockey-VM spelas under söndagskvällen mellan Tyskland och Kanada, och jag har hittat ett speltips till matchen.

Tyskland öppnade turneringen med tre raka förluster mot Sverige, Finland och USA, tre förluster som dock förlorades med uddamålet, och spelmässigt gjorde man bra insatser mot Sverige och USA.
Därefter har det blivit sex raka segrar där man först skickade ut Schweiz med 1-3, en trupp med namn som Hischier, Fiala och Siegenthaler.

Nu senast i semin var man första lag att slå USA i turneringen när Tiffels avgjorde i förlängningen, något som lär gett massor av självförtroende.
I truppen har man bra namn i Seider, Sturm, Kahun och Peterka samtidigt som både Wissmann och Noebels imponerat, och här kliver man in med allt att vinna då man blir klara underdogs i matchen.

Kanada alldeles för klara favoriter

Kanada slog ut Finland i kvarten med 4-1, ett Finland som dock inte imponerat överdrivet i turneringen.
I semin avfärdade man Lettland med 4-2, en seger som dock satt hårt inne då det var oavgjort tills bara elva minuter återstod av matchen, och det kommer krävas en klart bättre insats här om man ska spela hem guldet då tyskarna sett bra ut.

I laget har man backen Weegar som är med i toppen av poängligan samtidigt som man har bra namn i Quinn, Crouse, Laughton och Blais. Det är dock inte något stjärnspäckat Kanada som kliver ut på isen och man ser även hur ut att ha Veleno och Bear borta, och att man ska vara solklara favoriter håller jag inte med om.

Tyskland har slagit ut både Schweiz och USA i slutspelet och även att det är tufft motstånd igen så är det knappast mycket bättre, och fortsätter man på den inslagna vägen kan man bli en obehaglig överraskning för Kanada.

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos Expekt
This is the stats tab
This is the post tip