Tyskland möter Sydkorea under onsdagen, två lag som inte vunnit hittills och något lag kommer ta sin första seger och mest troligt blir det tyskarna.

Tyskland öppnade med att förlora mot Danmark på straffar efter att matchen slutat 2-2 efter fulltid. Senare föll man något oväntat mot Norge med 4-5 på straffar, positivt var dock att man offensivt kunde göra en del mål vilket mitt spel kommer att bygga på. Senast blev det förlust med 3-0 mot USA och där har man en bit upp vilket man såg och också förväntat sig inför turneringen.
Nu står Sydkorea på andra sidan och det är ett lag man ska vara klart bättre än, och man lär göra en del mål i matchen då man har spelare som Draisaitl, Hager och Kahun för att nämna ett par.

Sydkorea är som väntat långt efter lagen i turneringen och man kommer att knipa jumboplatsen, allt annat vore en superskräll. Man började med att förlora mot Finland med 8-1 för att sedan förlora mot Kanada med 10-0. Senast förlorade man mot Lettland med klara 5-0 och man har totalt släppt in 23 mål på tre matcher vilket blir ett snitt på 7.6 mål per match. Ska vi slå ihop antal skott på mål i dessa matcher så har man skjutit 51 skott och fått 133 emot sig, vilket säger en del om hur underlägsna man är de andra lagen.

Detta bör Tyskland lösa rätt enkelt och jag tänker mig att man har goda möjligheter att göra mål i varje period till ett fint odds.

Speltips: Tyskland mål i varje period och jag investerar 3u hos Nordicbet //. Lägger även till över 1.5 mål i powerplay till 1.73 med 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip