Två lag som båda kommer från förlust ska göra upp när Tyskland och Tjeckien ställs mot varandra, och här ska tjeckerna vara numret större än tyskarna.

Tyskland stod upp bra i premiären mot Finland och det blev bara förlust med 3-1, och trots förlusten så är det ett bra resultat.
Man fick även iväg fler skott än finnarna i matchen, men varken spetsen eller skärpan finns där.

Stjärnan Florian Elias stod för en del bra i intentioner i matchen, men han fick kliva av isen utan poäng. Utöver honom så finns det några bra spelare i laget, men överlag så är truppen ganska svag , och trots att man gjorde en bra match i premiären så bör man få det tufft här.

Tjeckien ställdes mot guldfavoriten Kanada i premiären och man fick se sig besegrade med 3-6. Man gick upp i en 3-1 ledning efter tolv spelade minuter, men när perioden var slut stod det 3-3 på tavlan. I den andra perioden var man inte alls med i matchen, och kanadensarna vann rättvist.

Man visade dock upp att det finns kvalitet i laget då bland annat backen Svozil stod för ett fint mål i matchen.
Sedan finns spelare som Mysak, Gut och Novak offensivt i laget och jämför man med tyskarna så har man det bättre laget, och jag tror att man tar sin första seger i turneringen här.

Tyskland stod upp bra i matchen mot Finland men här ställs man mot ett Tjeckien som gjorde tre mål på Kanada i premiären, och jag tror att man åker på en ny förlust här.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT