Tyskland ska försöka utmana USA under fredagskvällen. Detta är såklart något man inte ska kunna klara av, och frågan är bara hur stora siffrorna blir.

Tyskland har gjort en del matcher inför denna turneringen. Man har slagit Schweiz tre gånger om där man också slagit Norge. Detta är motståndare som är långt ifrån motståndet man stöter på här så det går inte riktigt att jämföra.
De två senaste matcherna har man mött Finland och just USA, och då har det också blivit storstryk. Mot Finland skrevs siffrorna till 1-6 och mot USA klara 7-1.
Man har hamnat i en riktigt tuff grupp med USA, Kanada, Ryssland och Tjeckien, och allt annat än en jumboplats vore en sensation.

USA kommer som vanligt med riktigt bra trupp och här är det inget undantag.
Man har med spelare som Wahlstrom som är draftad som nummer elva totalt, Turcotte som är draftad femma och Caufield som är draftad som nummer 15, så det finns otroligt mycket talang i laget.
Inför turneringen så har man slagit lag som Sverige med 4-6, och just Tyskland med klara 7-1.
I premiären mot Kanada så blev det förlust med 6-4 efter att tavlan visat 4-4 med bara 3.11 kvar. Matchen var jämn och man kunde likaväl kliva av isen som segrare. Nu lär man istället vara riktigt revanschsugna till denna matchen, och jag tror vi får se en rejäl överkörning.

USA är klasser bättre än Tyskland och här räknar jag med överkörning, och väljer att gå klar USA-seger.

Speltips: 2 hcp -3,5 och jag investerar 1u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip