Det är mycket NHL inatt där det spelas hela 15 matcher vilket såklart är mumma för oss hockeytokiga.
Men som vanligt så ska jag vara så udda det går bli och riktar istället blickarna mot AHL, där det också spelas mängder med matcher inatt.

Utica Comets kommer med risig form till denna match. Man har plockat två poäng de fem senaste matcherna, och förutom krossen mot Belleville Senators näst senast så har man istället åkt på en del klara förluster.
Den stora skillnaden i denna match är att hemmalaget släpper in alldeles för mycket mål, speciellt de sista fem matcherna där man åkt på 20 baklängesmål. Man har visserligen gjort 16 mål framåt, men då ska man tänka på att hela sju mål kom i en och samma match.

Toronto Marlies spelar riktigt fin hockey och har så gjort hela starten av säsongen här. Man är med i toppen av tabellen och mycket är tack vare sitt otroligt fina bortaspel där man plockat åtta segrar på tio försök.
Man står på fyra raka segrar där man också bara släppt in ett mål i varje match och visat upp en bra defensiv. I laget hittar vi Johnsson som passade fram till 2-1 målet senast som också avgjorde matchen. Miro Aaltonen är också i truppen, en spelare som gjorde 45 poäng på 63 matcher i KHL förra säsongen.

Så som Marlies spelar just nu så bör man vara det laget som styr matchen, och då ska man också ha en bra chans att vinna matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip