Danskarna ledda av stjärnan Nikolaj Ehlers tar emot nykomlingars Ungern i sin premiär, och här tror jag man sätter fullt fart direkt.

Ungern är nykomlingar i A-VM och man kommer få otroligt tufft att undvika jumboplatsen.
Inför turneringen har man bland annat förlorat dubbelt mot Slovenien, Polen och Storbritannien, vilket säger en hel del om kvaliteten på laget.

Ska man lyfta några spelare så är det väl Gallo och Sebok som tillhör SHL samt finska ligan. Det är dock inga stjärnor och truppen är ruskigt svag, och här ska man inte ha mycket att hämta.

Danmark tar kommando direkt

Danmark har förlorat dubbelt inför turneringen mot både Lettland och Slovenien, lag man normalt sett är numret större än, speciellt det sistnämnda.
Nu är dock motståndet ännu svagare och det finns trots allt kvalitet I laget då man slog Finland i en träningsmatch inför.

Till turneringen har man fått med stjärnan Nikolaj Ehlers som visserligen varit skadad en del under säsongen, men med 38 poäng på 45 matcher i grundserien i NHL så är det en av turneringens bästa spelare.
Där bakom har man bra namn i Jensen, Boedker och Russell, så man har en betydligt bättre trupp än Ungern, något jag även tror man visar.

Ungern är nykomlingar i A-VM och mot ett Danmark lett av stjärnan Ehlers ska man inte ha mycket att hämta, och jag tror danskarna sätter full fart direkt i matchen och har med sig en ledning i periodpaus.

Speltips: 2 första perioden och jag investerar 1u hos Expekt
This is the stats tab
This is the post tip