Gigantmöte redan första dagen där USA ställs mot topptippade Kanada.

USA tycker jag har ett rätt intressant lag och får ses lite som en joker i turneringen. Man vet aldrig riktigt vart man har dem och jag får samma känsla även här.
I kassen slåss Kinkaid, Darling och Lindgren om platsen, och den senare tror jag är längst ifrån och de två första herrarna bör kriga om spaden.
I backlinjen hittar vi Martinez, Jensen och Butcher för att nämna ett par, och det känns som att det kan vara lite tunt på backsidan utanför de två första backparen.
Offensivt hittar vi trollgubbar som Kane och Gaudreau och målskyttar som Lee och Atkinson. Det känns som mycket kommer att hänga på de två förstalinorna, precis som det hänger på flertalet av de bättre backarna defensivt.

Kanada har en späckad trupp som vanligt och ska man se något orosmoment så är det kanske målvaktssidan. Den känns inte riktigt så bra den kunnat vara och med McElhinney, Kuemper och DiPietro där bak så känns det som man kan behöva en del hjälp från backarna. Vi ser Parayko, Ekblad och Murray i backlinjen och den känns riktigt bra där man kryddat offensivt med superstjärnan Connor McDavid där det i övrigt finns andra som levererar offensivt.

Ett rivalmöte och jag tror det kan bli rätt grinigt där vi kan få se en del numerära överlägen i matchen, och med tanke på de offensiva krafterna lagen har så bör vi kunna få se en del mål i powerplay.

Speltips: Över 1,5 mål i powerplay och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip