Bronsmatch mellan USA och Kanada och vi lär få se en härlig match, och jag håller inte alls med bolagen i oddssättningen här.

USA slog ut Tjeckien i kvarten och tog sig till semifinal och väl där tog det tvärstopp mot Sverige då man förlorade med 6-0. Det var en frustrerande match och anledningen till att man inte gjorde några mål hette Anders Nilsson. Han var grym och räddade samtliga 41 skott. Ska vi kika statistik så vinner faktiskt USA skotten med hela 20-41. Nu såg det ju väldigt uppgivet ut när Sverige gick upp till 2-0 i boxplay och hade man fått hål på Nilsson under första perioden så hade man inte kunnat räkna bort USA.

Kanada slog Ryssland på förlängning i kvartsfinal och fick Schweiz i semifinal. Nu har man inte imponerat alls i VM men man trodde ju ändå inte Schweiz skulle slå ut Kanada, men det var precis vad man gjorde. Nu får man istället spela bronsmatch mot USA och man går in som klara favoriter vilket jag inte köper. Man förlorade mot USA i gruppen och förlorar mot Schweiz i en semifinal och går ändå in som klara favoriter?

USA har redan vunnit mot Kanada under VM och att USA står i 2.43 och Kanada i 1.57 köper jag inte alls då matchen ska vara jämnare än så.

Speltips: 1 moneyline och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip