Kl02:00 svensk tid spelar USA mot Slovakien, USA som hade lekstuga i sin premiär mot Danmark (seger med 9-0). Slovakien i son tur förlorade sin premiär mot Canada med 6-0. Trotts detta finner jag ett värde i att spela under 7,5 mål i matchen.

Anledningen till värdet är att bara 16 timmar efter dem förväntade slutsignalen i nattens match mot Slovakien ska USA möta Canada i JVM:s första outdoor game. Matchen kallas även för “winter classic” i USA och Canada.

Den matchen förväntas avgöra hela gruppspelet. Den som går vinnande ifrån JVM:s ”winter classic” räknar med att vinna sin grupp och på det sättet vara ett steg närmre JVM guldet än sin motståndare.

Men tanke på dessa förutsättningar tror jag inte USA kommer ge 200% i nattens match. Man kommer såklart se till att man får med sig alla poängen ifrån matchen. Tar man en ledning med 3-4 mål tror jag USA är mer angelägna om att snurra på samtliga spelare och få tiden att gå.

Slovakien har i sin tur premiären avklarad och kommer säkerligen prestera bättre än de gjorde i 6-0 förlusten mot Canada. Så då kommer de kunna stå upp bättre emot ett USA som kommer spara på krafterna.

När heller inte bolagen är överens, och det skiljer upp emot 18 punkter på olika bolag tvekar inte jag.

Spel: USA vs Slovakien under 7,5mål
Odds: 2,00
Bolag: Nordicbet
2/4u


This is the stats tab
This is the post tip